25 d'abril de 2024

El quiosc de l’Assumpta de Manlleu cobrarà amb pessetes aquest divendres i dissabte

Vallbona no descarta repetir aquesta iniciativa o ampliar-la més dies si té èxit

El Ter 8 d'octubre de 2009 a les 17:42
Amb aquesta iniciativa Vallbona espera recollir un bon nombre de pessetes
La iniciativa va sorgir arran de la idea de que molts encara guarden pessetes a casa però en petites quantitats. Es podrà pagar amb pessetes però no amb les que apareixia la cara de Franco o del Rei. Si es compra amb un bitllet gros caldrà que l’import tingui un mínim del 80% del valor de bitllet.

Assumpta Vallbona ha dedicat aquests darrers dies a tornar a etiquetar tots els productes amb pessetes i assegura que el que més li ha sorprès ha estat l’increment de preu dels productes. Posa com a exemple el preu d’un diari que, a dia d’avui, té un cost de 366 pessetes. Amb aquesta iniciativa Vallbona espera recollir un bon nombre de pessetes. Assegura que tothom en té algunes a casa que han pogut sortir "d’un llibre o d’un trasllat" i augura un èxit en aquesta iniciativa que ha tal despertat força expectació.

Vallbona no descarta repetir aquesta iniciativa o ampliar-la més dies si té èxit. Es podrà pagar amb pessetes aquest divendres i dissabte de dos quarts de 9 a dos quarts de 2 i de res quarts de 5 a dos quarts de 9.
Etiquetes:
Societat