27 d'abril de 2024

Montilla anuncia la firma del Pacte Nacional d'Infrastructures en la visita de la C-17 a Montesquiu

La C-17 fins a Ripoll es preveu desdoblada l'any 2011

El Ter 10 d'octubre de 2009 a les 13:26
Montilla durant la visita a Montesquiu per les obres de la C-17
El president de la Generalitat, José Montilla, va anunciar aquest divendres que la setmana que ve es signarà el Pacte Nacional d'Infraestructures (PNI). Ho va dir a Montesquiu durant la visita a les obres de desdoblament de la carretera C-17. que es preveu desdoblada fins a Ripoll l'any 2011. El president català va destacar davant del nou túnel de Ginestet que s'han començat a donar respostes a 'reivindicacions de fa molt anys'.

El president va aprofitar la visita a Montesquiu per anunciar qu el proper divendres es signarà el Pacte Nacional d'Infraestructures (PNI). Tot i la falta d'acord amb grups com CiU i el PP el president català considera que la signatura s'ha de fer per 'respecte' als agents que hi han treballat i que hi donen el seu suport. Montilla es mostra respectuós davant la negativa d'alguns grups, que segons el president 's'enganyen i s'equivoquen' perquè en el seu posicionament hi ha una discrepància 'més tàctica' que 'veritable'.

Els treballs de desdoblament de la C-17 es van iniciar l'octubre del 2006 i tenen una longitud de 25,3 quilòmetres. La seva execució és mitjançant una concessió d'obra pública amb una inversió de 312 milions d’euros.
Etiquetes: