26 d'abril de 2024

Osona.com rep el Premi Nacional de Comunicació 2009

El portal osonenc va ser premiat en la categoria de proximitat

El Ter 15 d'octubre de 2009 a les 15:52
Foto de familia dels premiats als Premis Nacionals de Comunicació
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, va presidir aquesta dimecres a la tarda al Palau de la Generalitat l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació 2009. Osona.com va ser guardonat en la categoria de proximitat.

Els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya tenen per objecte atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació i les telecomunicacions a Catalunya o en llengua catalana. Altres guardonats van ser Catalunya Informació en la categoria de radiodifusió, el programa 30 minuts de Televisió de Catalunya en la de televisió, el diari El Punt en la de premsa, l'empresa de software EyeOS en la d'internet, l'empresa AD Telecom en la de telecomunicacions, i el publicista Toni Segarra de l'agència SCPF.

En la seva intervenció el vicepresident del Govern va destacar la conveniència que les principals institucions del país "reconeguin les aportacions d’aquelles persones, entitats i empreses que porten Catalunya al món, que fan de Catalunya un país líder, un país emprenedor, amb noves idees per canviar el futur". I és que segons va dir, els Premis Nacionals de Comunicació són "alguna cosa més" que el reconeixement a la qualitat professional dels guardonats.

També el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, va destacar "l'excel.lència" dels guardonats i les bones "expectatives" que això obre en l'àmbit de la comunicació. Finalment, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va remarcar que els premis són "l'exemple de la importància de la comunicació en una socirtat que avança cada vegada més cap a la informació, on la informació és coneixement".
Etiquetes: