26 d'abril de 2024

S’ha iniciat la primera fase de les obres del que serà el nou Esclat de Malla

El canvi d’ubicació de l’edifici farà que aquest quedi més “amagat”, “més a l’interior” respecte la carretera

El Ter 22 d'octubre de 2009 a les 14:33
Les màquines ja treballen a la zona des de fa unes setmanes
De moment, a l’espera d’enderrocar l’establiment actual quan les obres ja estiguin molt més avançades, s’estan aplanant terrenys i es fan canvis en els accessos.

La futura nau s’ha d’ubicar, en part, on ara hi ha la benzinera Esclatoil, i també afecta part de l’aparcament actual. El responsable de Comunicació del grup Bon Preu, David Poudevida, confirma aquest inici dels treballs i comenta que quan s’alliberin espais ara ocupats, es podrà donar pas a la nova edificació.

L’Esclat actual està constituït per un hipermercat de 4.022 metres quadrats de superfície de venda i per una galeria de 890 metres. Quan es construeixi el nou edifici a la mateixa parcel·la, l’hipermercat passarà a tenir 1200 metres més que l’actual pel que fa a espai dedicat a la venda, i gairebé 300 més de galeria. Segons Poudevida, el canvi d’ubicació de l’edifici farà que aquest quedi més "amagat", en un segon pla i "més a l’interior" respecte la carretera. L’accés no serà "tan directe, per la qual cosa es millorarà la seguretat viària". La intenció dels responsables de Bon Preu és aconseguir que aquest hipermercat d’una sola planta estigui més ben adaptat a l’entorn i suposi més comoditat pels compradors.

Segons Poudevida, encara està per veure quina mena de serveis i "valors afegits" pot incloure el nou Esclat, que seguirà comptant amb ingredients actuals, com la benzinera o el restaurant. Per aprovar el projecte, el Departament explica que va tenir en compte que l’establiment té més de 10 anys d’antiguitat i la superfície de venda ampliada no supera el 30%.
Etiquetes: