23 d'abril de 2024

L’Ajuntament de Vic endega una campanya per promocionar els diversos mercats que es fan a la ciutat

Sota el lema “Vic, dies de mercat”, s’ha unificat la imatge de l’oferta dels mercats que es poden trobar a Vic

El Ter 27 d'octubre de 2009 a les 16:37
El mercat del dimarts i del dissabte és un dels més populars
Amb la campanya "Vic, dies de mercat", l’Ajuntament de Vic pretén promoure i destacar la importància dels diversos mercats de la ciutat, amb una imatge única que els aglutina i que alhora n’exposa les especificitats.

Els mercats de la ciutat de Vic són una de les activitats més importants de visitants a Vic, tant de les persones de la pròpia ciutat com de la comarca i de la resta de Catalunya, així com una atracció turística de primer ordre. Del mercat de dimarts i de dissabte es defineixen com el mercat mil·lenari, amb documents del segle IX que ja l’esmenten i que ja se celebrava a l’espai de la Plaça Major abans que s’hi construís la primera casa. També s’especifica que al mercat de dimarts s’hi pot trobar fruita i verdura, roba, cistells estris per a la llar, entre d’altres; al mercat de dissabte es destaca l’aviram, els bolets, llibres antics, roba, plantes i flors, entre d’altres, amb la intenció de destacar els productes que poden cridar més l’atenció dels visitants, a part dels productes habituals que són els que consumeixen les persones que setmanalment acudeixen a comprar al mercat.

El mercat dels brocanters, que es fa el primer dissabte de cada mes a la plaça dels Màrtirs, amb objectes com càmeres, joguines, mobiliari, segells, xapes de cava, entre d’altres.

El mercat del diumenge, o mercat dels sentits que es fa cada diumenge al Remei-Estadi, amb producte fresc, producte artesà, pa i coques, formatge i embotits, entre d’altres.
Etiquetes:
Societat