25 d'abril de 2024

Josep Jufré està pendent de tancar el seu fitxatge amb algun equip d'àmbit estatal

L’objectiu de Jufré per a la pròxima temporada és trobar un equip que li asseguri poder disputar la Vuelta a Espanya

El Ter 30 d'octubre de 2009 a les 11:31
Josep Jufré té clar que no continuarà amb l'equip Fuji-Servetto
El ciclista de Santa Eulàlia de Riuprimer, Josep Jufré, està sense equip després d’acabar el contracte de dos anys amb el Fuji-Servetto. L’equip li ha comunicat que no té intenció de renovar-lo.

Per aquest motiu, el ciclista osonenc ja ha mantingut contactes amb equips d’àmbit estatal per continuar competint al màxim nivell.

Jufré es marca un termini de dues o tres setmanes per saber el seu futur professional. Des del mes de setembre que no competeix de forma oficial i, ara mateix, està pendent de disputar dos criteriums. L’osonenc reconeix que aquesta última temporada ha estat la pitjor que ha disputat des que és professional.

De cara a la nova temporada i amb el nou equip, Jufré es planteja canviar la preparació. Aquesta temporada va començar-la sense estar al 100% per agafar el seu màxim nivell durant la primavera, però mai va agafar el ritme de pedal. L’objectiu de Jufré per a la pròxima temporada és trobar un equip que li asseguri poder disputar la Vuelta a Espanya, prova que enguany no ha corregut.
Etiquetes:
Esports