26 d'abril de 2024

El nucli de Cussons de Sora es dotarà de serveis gràcies a l'aportació de més d'1 milió d'euros

Les obres a Cussons podrien començar a la primevera de l'any vinent

El Ter 31 d'octubre de 2009 a les 14:54
Eudald Parcerisas, Carles Bassaganya, amb regidors i Antoni Casassas
L’alcalde de Sora, Eudald Parcerisas (CiU) i el director general d'Administració Local de la Diputació de Barcelona, Carles Bassaganya, han signat aquest divendres l'acord pel que la Generalitat aporta 581.000 euros del programa 'Viure al poble' per fer una actuació integral al nucli de Cussons. Les obres que consisteixen en dotar de tots els serveis com urbanització o il·luminació de carrers tenen un pressupost total d’1.150.000 euros. Les obres podrien començar entre l'abril i el maig de 2010.

L'alcalde, Eudald Parcerisas, explicava que l'actuació al nucli de Cussons s'ha convertit en una prioritat pel consistori després de que en el passat mandat s'hagués fet una actuació similar al nucli principal del poble on també 'hi mancaven molts serveis'. El projecte que s'executarà contempla l’eixamplament de la carretera, la formació d'un passeig d’uns tres metres d’amplada amb una vorera a banda i banda i l’obertura d'un vial per donar accés a les masies i habitatges. A més d’habitatges al nucli també hi ha un edifici municipal. Aquest nucli està situat a la carretera BP-4654 en direcció al Collet de Sant Agustí. .

A més dels 581.000 euros de 'Viure al poble' la Diputació de Barcelona també hi aportarà poc més de 400.000 euros ja que l'ens provincial és el titular de la carretera BP-4654.

Sora

Etiquetes: