26 d'abril de 2024

Sant Vicenç congela la majoria d'impostos i taxes del 2010

D’altra banda, es va donar el vistiplau als noms de dues places que s’han decidit mitjançant una votació

El Ter 5 de novembre de 2009 a les 14:03
Una imatge d'arxiu de Sant Vicenç
En una sessió que va ser plàcida, es va decidir només augmentar els abonaments de les piscines, amb un arrodoniment, i la taxa d’ús de la pista poliesportiva, que s’està reformant.

L’alcalde, Joan Sadurní, diu que la crisi econòmica fa oportuna la congelació de les taxes més importants que afecten els veïns, comerços i empreses.

Tant l’equip de govern, format per Progrés Muncicipal-PSC i ERC, com l’oposició de CiU va estar d’acord en l’aprovació de les ordenances fiscals. L’única pujada destacable és la nova taxa d’ús de la pista poliesportiva, al costat del camp de futbol, que passa dels 20 als 30 euros l’hora. Fins ara era de ciment, però ara es fa nova, amb gespa artificial. També s’elimina una tanca de formigó del voltant que, segons Sadurní, no entrava dins la normativa.

Pel que fa a la pujada dels abonaments i entrades diàries a les piscines municipals, segons l’alcalde només es tracta de petits arrodoniments, de cèntims d’euro. El ple també va aprovar el calendari fiscal, que es manté com l’any passat. D’altra banda, es va donar el vistiplau als noms de dues places que s’han decidit mitjançant una votació i un procés de participació ciutadana. Estan ubicades a la nova urbanització de la Torre i es diran plaça Montseny i Parc de la Torre.
Etiquetes:
Política Municipal