25 d'abril de 2024

Aquest diumenge Oristà celebra la XVI Fira d'Artesania

En el marc de la fira es podrà visitar La Cripta Preromànica i el Museu de Terrissa dels Països Catalans “Rocaguinarda”

El Ter 20 de novembre de 2009 a les 17:06
Entre les novetats d’aquesta edició destaca la venda de productes autòctons d'Oristà
A més de la demostració d'oficis artesans, els visitants podran gaudir d’altres activitats, com exposicions, un dinar popular o teatre amb el grup Elenc els Calderins. El tret de sortida de la fira serà a les 8 del matí amb l’Esmorzar del Bandoler en benefici de La Marató de TV3. Entre les novetats d’aquesta edició destaca la venda de productes autòctons d'Oristà.

Una cinquantena de parades d’artesans formaran part de la fira. A la fira hi haurà productes molt diversos des d’alimentaris, herbolaris, de cistelleria, artesans de fusta i boix, joguines de fusta fina a roba. Entre els oficis que s’hi podran veure en destaca un teuler i un ferrer. Al llarg d’aquests 16 anys la fira s’ha anat modificant i actualment compta amb mostres d’artesania d’arreu del món.

A més de les parades d’artesania també hi haurà activitats pels més petits com un concurs de pintura o un globus aeroestàtic. En el marc de les activitats paral.leles també cal destaca l’animació amb balls i danses tradicionals recuperats, a càrrec del grup Els Dansaires de la Vall del Ges.

La fira també comptarà amb una trobada de Motos clàssiques. En el marc de la fira es podrà visitar La Cripta Preromànica i el Museu de Terrissa dels Països Catalans "Rocaguinarda". I també l’exposició de Labors fetes a mà, al Casal d’Avis d’Oristà a la sala annexa al Museu de Terrissa "Rocaguinarda" i l’exposició Fotogràfica: Una Ullada al Món.

Programa d'activitats

Etiquetes: