26 d'abril de 2024

Balenyà commemora el Dia Internacional contra la violència vers les Dones amb diverses activitats

Per finalitzar els actes, avui dimecres 25 a les 7 de la tarda a la Plaça Josep Espona es farà una encesa d’espelmes

El Ter 25 de novembre de 2009 a les 16:40
Imatge del cine fòrum
La Regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Balenyà i l’Àrea de Serveis Socials i Ciutadania de la Mancomunitat La Plana, han organitzat tot un seguit d’activitats per commemorar el dia 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència vers les Dones.

Per mostrar el compromís institucional del municipi de treballar per aquest fi es va aprovar el manifest del dia Internacional contra la violència vers les dones al ple de l’Ajuntament i es va col·locar un llaç gegant a la bandera de l’Ajuntament per commemorar aquesta diada.

A més, des del dilluns dia 9 i fins el dia 22 de novembre, es va poder visitar l’exposició "Amor?" a la Sala de Cultura de la Caixa de Manlleu. El dissabte dia 21 a les 5 de la tarda i al mateix lloc, va tenir lloc la conferència "Amor? Una conferència sobre la violència de gènere" realitzada per Julieta Vartabedian de l’entitat FEM. Les persones que hi van assistir varen poder compartir experiències i vivències sobre la violència.

El diumenge 22 a les 5 de la tarda es va projectar la pel.lícula "Te doy mis ojos" dirigida per Icíar Bollaín i tot seguit hi va haver una tertúlia debat que va permetre debatre aspectes diversos de la pel.lícula.

Per finalitzar els actes, avui dimecres 25 a les 7 de la tarda a la Plaça Josep Espona es farà una encesa d’espelmes i tot seguit la lectura pública del Manifest del Dia Internacional contra la violència vers les Dones a càrrec del senyor alcalde Tomàs Girvent.
Etiquetes:
Societat