16 de juny de 2024
Festa Solidària

Entitats de Manlleu se sumen al projecte Joan Petit Nens amb Càncer organitzant activitats solidàries

Una caminada organitzada pel GEM i un concert de Rolling Stones Power Trio recaptaran fons per la Fundació Joan Petit

elter.net 6 de maig de 2024 a les 12:13
El gegantó de la Fundació Joan Petit | elter.net
Manlleu acollirà la 24a Festa – Torneig Joan Petit Nens amb Càncer el proper 8 de juny. El projecte es va presentar a les entitats del municipi fa unes setmanes i algunes d’elles han organitzat activitats amb caràcter solidari pels propers dies.

El proper dissabte, 11 de maig, a les 20.30h., l’Associació Music Cultural Rock House Osona organitza un concert al seu local La Grange. Serà un concert amb Rolling Stones Power Trio i part dels diners de l’entrada es destinaran a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

El diumenge, 12 de maig, el GEM organitza una caminada Manlleu – Cabrera de 25 km. La sortida també té un recorregut reduït, de 15 km que finalitza a l’Esquirol. L’entitat destinarà 1€ de cada inscripció al projecte Joan Petit Manlleu 2024. Les inscripcions es faran el mateix dia de la caminada al Rocòdrom Can Tiba-li, abans de la sortida que serà a les 7.30 h.
 
LA FUNDACIÓ JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER


La Fundació Joan Petit Nens amb Càncer és el nom que agafa la fundació arrel de l’experiència d’uns pares amb el càncer del seu fill petit.  En Joan era un nen al qui li agradava jugar a hoquei patins, tal i com feia el seu pare. Malauradament, va patir un càncer quan encara era molt petit. Tot i la intensa lluita d’en Joan, la malaltia va ser més forta i en Joan va perdre aquell partit.

Com a homenatge a tots aquests nens que estan lluitant o han lluitat contra aquesta malaltia, la fundació organitza una gran festa que té lloc en una població diferent cada any. Aquesta Festa-Torneig serveix per divulgar i sensibilitzar el càncer infantil mitjançant l‘hoquei. Enguany aquesta festa es celebrarà a Manlleu el dia 8 de juny i s'espera l'assistència de 400 infants i les seves famílies a Manlleu.