16 de juny de 2024
BOXA

Manlleu acull una vetllada de boxa internacional en homenatge a Xavi Moya

L'esdeveniment, organitzat pel Hook School, serà dissabte i participaran equips provinents de Londres i Andorra

elter.net 6 de maig de 2024 a les 19:57
La vetllada es farà al Pavelló Municipal | Hook School
El Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu acollirà el pròxim dissabte, 11 de maig, una vetllada de boxa amateur en homenatge al lluitador Xavi Moya. La competició, que començarà a les 17h i s'allargarà fins a les 21h, oferirà quinze combats de boxa en diferents categories, tant masculines com femenines. Nou d’aquests combats seran entre competidors catalans i un combinat d'esportistes anglesos. La resta serà entre boxejadors de Catalunya i Andorra.

Aquesta vetllada servirà per retre homenatge a Xavi Moya, campió del món de full-contact i kungfu i un destacat boxejador amb una llarga trajectòria, que va morir d'accident de moto el passat mes d'octubre. Moya estava vinculat al Hook School Club Boxa Manlleu per l'estreta amistat que compartia amb El Idrissi.

La vetllada està organitzada pel Hook School Club Boxa Manlleu amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manlleu i la Federació Catalana de Boxa Amateur.

Les entrades es poden comprar per 20 euros el mateix dia o a un preu de 15 euros de forma anticipada als següents punts de venda: Hook School Club Boxa Manlleu, Bar La Puça (St. Hipòlit de Voltregà), Osona Wellnes (Torelló), AAMV Acadèmia d'Arts Marcials de Vic i New Randori (Vic) i l'escola Javier Iglesias (Taradell).