16 de juny de 2024
PLE MUNICIPAL

Un pas més per a la construcció de la Ronda Nord que unirà el polígon del Mas amb l’avinguda Puigmal

En el ple del passat dilluns es va aprovar per unanimitat la fase inicial del projecte de taxació conjunta de les finques afectades per l'execució del projecte d'urbanització de la Ronda Nord

elter.net 8 de maig de 2024 a les 11:48
Ple de l'Ajuntament de Manlleu | elter.net
Adjuntem a continuació informació detallada d’alguns punts de l’ordre del dia del ple del mes d’abril i el quadre resum amb els punts de l’ordre del dia i les votacions de cada grup en cada punt.

El total de vots són 20 per absència del regidor d’Aliança Catalana, Roger Saborit, que s’incorpora al precs i preguntes.   
 
Un dels punts destacats de l’ordre del dia, aprovat per unanimitat, era l’aprovació inicial del projecte de taxació conjunta de les finques afectades per l'execució del projecte d'urbanització de la Ronda Nord (entre l'avinguda Puigmal i el PPU Coromina Nord), l'avinguda dels Pirineus i l'avinguda Puigmal.

Per poder licitar l’obra de la connexió entre el nou polígon i l’avinguda Pirineus i avinguda Puigmal  tots els solars han de ser propietat de l’ajuntament. El terrenys afectats són de 5 propietaris diferents. S’ha fet la taxació conjunta i el valor estipulat ascendeix a uns 181.000 euros. L’Ajuntament de Manlleu, de mutu acord amb la propietat dels terrenys, assumirà aquest cost i farà efectiu el pagament als propietaris.  

Es procedirà a escripturar els terrenys a nom de l’Ajuntament de Manlleu i es licitarà l’obra del tram de ronda Nord pendent. Es preveu que la licitació s’obri en poques setmanes i l’obra tindrà un termini d’execució de 4 mesos.