19 de maig de 2024
Comerç

El Carnet Jove de Manlleu impulsa una nova campanya de captació de descomptes

El servei local compleix 6 anys al municipi i ja suma 231 avantatges per a persones d’entre 12 i 30 anys.

elter.net 8 de maig de 2024 a les 11:52
Es vol ampliar l'oferta de descomptes locals pels titulars del Carnet Jove | elter.net
El Carnet Jove de Manlleu, que es va implantar ara fa sis anys, ha iniciat una nova campanya de captació perquè els comerços ofereixin nous i millors descomptes per a ampliar l’oferta actual d’avantatges del CJ a Manlleu. 

L’objectiu de la campanya és connectar el Carnet Jove amb el comerç local perquè el carnet sigui una eina útil en el dia a dia dels joves de Manlleu i potenciar els avantatges en comerços i serveis de proximitat. Actualment, el carnet local de Manlleu suma 49 avantatges en àmbits com esports, turisme i mobilitat, cultura, formació, tecnologia, salut, lleure entre altres. Aquests 49 avantatges són 29 més respecte dels que hi havia el 2017, l’any abans d’iniciar-se el Carnet Jove de Manlleu i la primera campanya de captació. Es tracta d’un creixement global del 145% en aquests 6 primers anys i d’un increment un 134% superior al que hi ha hagut al conjunt de Catalunya en el mateix període.

Entre aquests avantatges s’hi compten serveis com ara farmàcies, llibreries, òptiques, material esportiu, autoescoles, moda i complements, i també descomptes en serveis municipals que ofereix el mateix consistori: el Museu del Ter, la pista del Badanadal, el LAB Manlleu espai de Coworking, la Piscina Municipal i activitats culturals com el Festival de Cinema a la fresca i les sessions de cinema del Cicle Gaudí i Cinexic que s’ofereixen mensualment.

D’aquesta oferta se'n poden beneficiar els 1.082 titulars que el Carnet Jove té avui a Manlleu i també tots els titulars del carnet Jove (355.000 a la demarcació de Barcelona i 500.000 al conjunt de Catalunya). Entre les accions que es duran a terme per a captar nous comerços de Manlleu hi ha una nova campanya de difusió dirigida als comerços amb visites als establiments, repartiment de cartells, tríptics i altres elements promocionals.

Una altra de les maneres per promocionar el Carnet Jove als comerços locals és la col·locació d’un distintiu a l’entrada de l’establiment. Aquesta actuació es complementa amb l’eina de geolocalització de l’APP del Carnet Jove amb una mirada local, que prioritza els avantatges del carnet que tenen al seu voltant en el moment en què facin ús del servei. 

El Carnet Jove Municipal és un projecte conjunt dels serveis de Joventut i de l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu. Des de Joventut es vehicula la difusió adreçada a la població, als i les joves del municipi, per fer-los coneixedors de l’oferta de descomptes i promocions que tenen al seu abast. Aquest és un treball permanent durant l’any que es visualitza principalment a través de xarxes socials, mitjans locals i dels butlletins mensuals que s’envien des del Carnet Jove.  Per part de l’OPE Manlleu es du a terme la tasca de captació i actualització de descomptes locals i del vincle amb altres serveis de l’ajuntament que organitzen activitats d’interès pel jovent de la ciutat.