19 de maig de 2024
cicle de concerts

Concert de lírica catalana a partir de poemes de Tomàs Garcés i López-Picó

Els Amics de la Música i l'Associació Joan Manén organitzen conjuntament un espectacle al Teatre Municipal

elter.net 8 de maig de 2024 a les 12:06
Anna Alàs i Laura de Arenzana | Josep María Rebés / Associació Joan Manén
El pròxim diumenge, 12 de maig, a les 18h, el Teatre Municipal de Manlleu acollirà un concert de lírica catalana organitzat pels Amics de la Música de Manlleu i l’Associació Joan Manén.

En aquest recital de veu i piano es podrà gaudir de les actuacions d’Anna Alàs, mezzosoprano, Laura de Arenzana, al piano i Xavier Boada, rapsode, en el marc del cicle ‘Els teus clàssics’. El concert està dedicat a la lírica catalana a partir de poemes de Tomàs Garcés i López-Picó, musicats per Mompou, Vives, Toldrà i Blancafort, entre d’altres. Garcés va ser un autor que va irrompre als anys vint de forma fulgurant amb una poesia propera al poble, de gran espontaneïtat i musicalitat. Aquests trets van fer de Garcés un autor idoni per ser musicat per compositors catalans destacats, com Toldrà i Blancafort. La seva poesia es contraposava a la d’un dels poetes destacats del noucentisme, Josep Maria Lópéz-Picó, conreador d’una poesia simbolista i de gran introspecció espiritual.

Venda d’entrades pel concert del pròxim diumenge al Museu del Ter, a un preu de 15€. Acte gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu i pels socis de l’Associació Joan Manén, a més dels menors de 16 anys. També es podran comprar les entrades el mateix dia de la funció a la taquilla del teatre.