19 de maig de 2024
Estiu

Manlleu presenta una oferta diversa i atractiva de casals i activitats d'estiu

L'Ajuntament de Manlleu ha editat una programació que aplega les propostes municipals i també aquelles impulsades per associacions i empreses del municipi

ElTer.net 10 de maig de 2024 a les 12:48
Viu l'estiu a Manlleu
S'ha publicat l’oferta de casals adreçada a infants i joves per a l’estiu 2024. Aquesta oferta, dividida en dos díptics diferenciats, inclou tant la programació d’activitats organitzada des del mateix ajuntament, com aquelles organitzades per empreses privades i entitats del municipi.

S’han editat dos díptics en paper que es distribuiran a través dels centres escolars de Manlleu i dels equipaments municipals: un adreçat a joves  i l'altre a infants. Aquests sumen desenes de propostes culturals, lúdiques, educatives i esportives per gaudir de l’estiu a Manlleu. Entre tots s’ha construït una oferta de qualitat, heterogènia i que té com a objectiu oferir més i millors oportunitats educatives i de lleure
Aquesta programació també es pot trobar en línia al web www.manlleu.cat/educacio/estiu

El servei d'Educació de l'Ajuntament actua, un any més, com a aglutinador de la programació d'activitats d'estiu per garantir que siguin diverses, heterogènies i de qualitat per incrementar la participació d'infants i joves. Aquesta actuació s'emmarca dins l'estratègia d'educació 360, i vol tornar a posar a disposició de tota la ciutadania una oferta més diversificada, que garanteixi l'equitat i augmenti la participació d'infants i adolescents.

Propostes municipals Viu l’estiu
Pel que fa als casals organitzats per l’Ajuntament de Manlleu, inclouen propostes temàtiques de diferents disciplines per tal d’atraure a diversos públics d’infants i joves. Hi trobem activitats culturals (teatre, cinema, música, cuina i robòtica), activitats esportives (piscina) i Activitats educatives (premonitor de lleure, reforç educatiu, suport i acompanyament educatiu, Anglès). 
Les inscripcions als casals d’estiu municipals es poden fer presencialment del 27 de maig al 7 de juny a Can Puget. Els processos i els terminis d’inscripció de la resta d’activitats es poden consultar al web www.manlleu.cat/educacio o bé als tríptics impresos que es repartiran pel municipi.