8 d'octubre de 2024
EMPRENEDORIA

Dinàmica de treball entre les empreses Innovacat i alumnes de batxillerat

Els estudiants, que cursen empresarials, van compartir un espai de diàleg amb representants de grans empreses de la comarca

elter.net 17 de maig de 2024 a les 09:47
La dinàmica es va fer a la seu de l'empresa Benito | elter.net
L’espai Ter de l’empresa Benito de Manlleu va acollir, aquest dijous al matí, una dinàmica de treball entre representants de grans empreses comarcals i estudiants de batxillerat que cursen assignatures relacionades amb l’empresa de l’INS Antoni Pous i de la Salle.

L’objectiu de la jornada va ser fer valdre les empreses del territori i presentar els Premis Innovacat 2024 entre els joves manlleuencs, que van fer preguntes als representants de les empreses, totes elles patrocinadores del certamen. Primer, els alumnes van definir com hauria de ser el ‘Manlleu del futur’ i quins serveis i empreses caldria que tingués. Tot seguit, es van incorporar a la sessió representants de les empreses patrocinadores dels Premis Innovacat (Girbau, BonPreu, Esbelt, Casa Tarradellas, Seidor, Benito i Isern), de l’Ajuntament de Manlleu i dues de les empreses guanyadores de l’anterior edició dels Innovacat (TAC Osona i Neurokalab). Seguidament, es va obrir un diàleg entre ambdues parts.

David Bosch, regidor de Transformació Econòmica i Estratègia de Ciutat de l’Ajuntament de Manlleu, explicava que “cada vegada les empreses necessiten més talent jove. Aquest no té prejudicis a l’hora de fer-se preguntes i està disposat a arriscar-se més, i les empreses necessiten que es posin en qüestió les coses. Per donar més bona resposta tant econòmica com de servei, és bo que als equips hi hagi talent jove”.

Per la seva banda, Mateu Homs, administrador de Benito, assegurava que “ha agradat molt la idea que participin els joves, dona un aire fresc i diferent i aporta un valor als Premis Innovacat. Busquem que la gent que comença tingui una oportunitat, i té molt sentit posar els joves en aquesta equació”.