17 de juny de 2024
Prevenció

La Policia Local organitza una xerrada de Seguretat Ciutadana

La prevenció davant els delictes telemàtics i els consells de seguretat per als mesos d'estiu seran temes de debat

elter.net 5 de juny de 2024 a les 09:54
El cap de la Policia Local, Moisès Gimeno, donarà consells de seguretat física i electrònica | Ajuntament de Manlleu
El passat mes de maig, es va fer una xerrada dirigida a empreses, centrada en la seguretat als polígons de Manlleu. Arran de l’interès generat per alguns dels temes tractats s’ha organitzat una segona xerrada oberta a la ciutadania, el dijous 13 de juny (20h) a la sala de sessions de l'Ajuntament de Manlleu.

A l’acte hi participarà la regidora de Seguretat Ciutadana, Lluïsa Bautista, i el cap de la Policia Local, Moisès Gimeno, qui farà la presentació. 

El contingut de la xerrada inclourà consells de seguretat ciutadana per als mesos d’estiu i també farà incís en temes de ciberseguretat. Prevenció davant les ciberestafes i els nous delictes telemàtics, estafes més comunes mitjançant el WhatsApp i altres xarxes socials i accions que podem emprendre si hem estat víctimes d’estafes d’aquests tipus. S’explicarà de nou els usos de l’APP M7 i en especial el botó lila, pensat principalment per a casos d’assetjaments o agressions sexuals. 

Just després de la xerrada s’obrirà un torn de preguntes per què les persones assistents puguin compartir els sues dubtes o preocupacions.