16 de juny de 2024
Educació

150 cantaires de Manlleu participen al Palau Vincles Fest

Manlleu forma part des del 2015 del projecte social del Palau de la Música que acosta als infants a la música

El Ter Manlleu | 7 de juny de 2024 a les 12:08
Els cantaires Manlleuencs van cantar una de les tres cançons guanyadores del Concurs de composició | Ajuntament de Manlleu
El dimecres 5 de juny, els cors de l’Institut Antoni Pous i de l’Escola Puig-Agut de Manlleu van actuar al Palau de la Música Catalana en la 3a edició del Palau Vincles Fest. Aquest és el festival d’estiu de Palau Vincles, el projecte social del Palau de la Música del qual Manlleu hi participa des del 2015.

Durant el concert es van estrenar les obres premiades al Concurs de Composició Palau Vincles, amb l’actuació de més de 650 alumnes, entre els quals 100 cantaires del cor Khoreia de l'INS Antoni Pous i 50 cantaires de la coral Viladomat de l'Escola Puig-Agut. A l’inici de l’esdeveniment es va estrenar el videoclip de la cançó A les nostres mans, composta per Sergi Carbonell. El passeig del Ter de Manlleu va servir d’escenari per aquest videoclip, on també van participar les corals de Manlleu.

 

També es van estrenar les tres cançons guanyadores de la 3a edició del Concurs de composició de la cançó de l’estiu de Palau Vicents: Sé d’un bosc, de Miquel García Gomà; Balla amb la natura, de Guillem Lloret, i Els sons de la natura, de Jon Uribarri entre altres peces musicals. 

L’objectiu de Palau Vincles és aprofitar les eines que ofereix la música en el creixement personal d’infants i adolescents, incidint positivament en l’educació, en valors, en el desenvolupament de les capacitats psicosocials i pedagògiques oferint igualtat d'oportunitats.

En l’acte, més de 50 famílies de Manlleu van gaudir del concert on van participar els Cors de Palau Vincles i cors convidats de Palau Vincles: Cor Infantil PalauVincles, Cor Juvenil Palau Vincles, Fundació Idea, La Salle Comtal, Institut Escola Sant Felip Neri, Escola Antaviana, I.E. Arts, Escola Sagrada Família Avinyó, Escola Els Horts, Escola Puig-Agut de Manlleu, INS Antoni Pous (Cor Khoreia), Salesians Rocafort, i Cor Respira Bellvitge.