17 de juny de 2024
ENERGIA

Xerrada informativa sobre el projecte d’instal·lació d’un parc fotovoltaic a la zona de El Magí

L’empresa Estabanell Energia, promotora del parc solar, presentarà el projecte en un acte obert a la ciutadania aquest dimarts, 11 de juny, al Museu del Ter (18h)

elter.net 10 de juny de 2024 a les 17:53
El projecte s'explicarà a la ciutadania aquest dimarts | elter.net
L'empresa Estabanell Energia ha presentat a l’Ajuntament de Manlleu el projecte d'instal·lació d’un parc solar, de fins a 3,3 MWp, al terme del municipi, concretament a la zona de El Magí. Amb una superfície de 3,66 hectàrees i que suposa un 0,2% del total del terme municipal, la futura instal·lació preveu generar 5.000 MWh a l’any d’energia 100% verda, una producció capaç de cobrir el consum anual de 1.400 llars del municipi. La inversió prevista és de 2,3 milions d’euros.
 
L’empresa va contactar amb l’Ajuntament de Manlleu a finals de l’any passat i des del consistori en tot moment se’ls va demanar que s’expliqués el projecte a la ciutadania abans que sortís a exposició pública. Aquest dimarts, 11 de juny, al Museu del Ter (18h), l’empresa donarà detalls del projecte i respondrà als dubtes o comentaris que la ciutadania podrà fer en un torn obert de preguntes.