14 de juliol de 2024
INDÚSTRIA

Manlleu i les Masies de Voltregà homenatgen la trajectòria de les seves empreses

Les associacions d'empresaris dels dos municipis van organitzar un acte reconeixent a les empreses industrials amb un recorregut de més de 25 anys

elter.net 21 de juny de 2024 a les 12:49
Reconeixement a la trajectòria d'empreses de Manlleu i les Masies de Voltregà | elter.net
L’Associació d’Empresaris de Manlleu (AEM) i l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Masies de Voltregà (AEPLMV), amb el suport dels ajuntaments de Manlleu i de les Masies de Voltregà, van organitzar el dimecres 19 de juny un acte d’homenatge a les empreses industrials dels dos municipis que desenvolupen la seva activitat des de fa 25 anys o més.

Cent setanta persones van omplir el Teatre Municipal de Manlleu en un acte en què es va guardonar una seixantena d’empreses. Va conduir l’acte Sònia Bartrés, responsable de projectes de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC). Els presidents de les dues associacions van donar la benvinguda als assistents: Jordi Contijoch (AEM), va parlar de la importància de la passió per la feina: “tenim un repte compartit. Hem de transmetre aquesta passió perquè així aconseguirem que moltes empreses creixin i enriqueixin el nostre territori i que, d’aquí cinc o deu anys, quan repetim aquest acte, puguem felicitar moltes més empreses per la seva trajectòria”.Àngels Sebastià (AEPLMV) va recalcar la importància i els múltiples avantatges de treballar plegats: “l’associacionisme empresarial no és només una opció, és una necessitat en el context actual. Unint esforços, compartint recursos i presentant-nos com una veu unificada, podem aconseguir grans coses per a les nostres empreses i per al desenvolupament dels nostres municipis. Us convido a continuar col·laborant activament, perquè només junts podem construir un futur més pròsper per a tots”.
A continuació, es va donar pas a la conferència 'Transforma la teva organització amb un lideratge més humà'. Josep Maria Gascón va advocar per un nou lideratge, on els responsables de les organitzacions han d’estar disposats a adaptar-se, aprendre i desenvolupar enfocaments flexibles que tractin les necessitats canviants de l’entorn en què operen.

Tot seguit va tenir lloc la part més important de la vetllada, en què es va obsequiar els representants de les empreses assistents amb un diploma amb el reconeixement per la seva trajectòria. A aquelles empreses que no van poder assistir, se’ls farà entrega del diploma personalitzat. Finalment, l’alcalde de Manlleu i l’alcaldessa de les Masies de Voltregà van cloure l’acte fent un agraïment a les dues associacions per aquesta iniciativa i també a les empreses, que han estat el pilar fonamental de desenvolupament econòmic i social del territori, generadores d'ocupació i d'oportunitats i tractores de talent i de competitivitat.

Després d’una foto de família en què tots els guardonats van pujar a l’escenari, la vetllada va finalitzar amb un espai de trobada fent una copa de cava. Moment que va servir també per crear xarxes i enfortir les aliances entre les empreses i les institucions.