14 de juliol de 2024
107 FM

Ràdio Manlleu tanca una temporada de rècord

L'emissora municipal acaba el curs amb un alt nombre de produccions pròpies i d'audiències digitals

elter.net 26 de juny de 2024 a les 10:43
Ràdio Manlleu
L’emissora municipal de Manlleu ha tancat la temporada 2023-2024 amb xifres rècord de produccions pròpies i audiències digitals.
Des dels seus inicis Ràdio Manlleu ha apostat i fomentat les produccions pròpies i les coproduccions, i més de 20 programes han omplert la graella d’aquesta temporada.  Destaquen espais històrics com el ‘Rincón del Cante y la Copla’ i el ‘Nostra Dansa’, que fa més de 35 anys que estan en emissió, i també novetats d’aquesta temporada que han tingut molt ressò com ‘La Veu de l’Hoquei’, ‘La Heavy’ o ‘L’eriçó i la guineu’.
Pels estudis de Ràdio Manlleu també han passat tots els ens educadors de la ciutat per fer el programa ‘Manlleu Educa’, així com entitats locals, la Penya Blaugrana, l’Associació Animalista, el Consorci de Normalització lingüística, l’Escriba o l'Escola de Música.
 
Audiències digitals
 
Ràdio Manlleu es consolida a les plataformes de pòdcast obtenint una xifra rècord d’escoltes en els seus continguts a la carta. El conjunt de programes de l’emissora van aconseguir superar la xifra de les 80.000 escoltes durant la temporada, també cal sumar les visualitzacions dels programes que estan en format videopodcast a YouTube. En total l’emissora municipal acumula més de 100.000 reproduccions en tots els seus continguts aquesta temporada.
 
La música, protagonista
 
Un dels trets característics és la ‘Radiofórmula’ variada que té una renovació constant, gràcies a les novetats que proposa el programa  ‘Les+ Virals’ on cada setmana ens porten les quinze cançons més destacades del moment. Al 107 FM també es pot trobar altres estils musicals com els que porta l’’Anisakis’ amb un recull setmanal de diferents grups o la música electrònica que troben cada últim dissabte a ‘La Traca’.
 
Novetats
 
A la temporada 2023-2024 s’han estrenat programes nous de temàtiques molt variades com ‘L'Eriçó i la Guineu’, el ‘451’, ‘Fenòmens’ i ‘Pessics de Català’. També s’han emès programes externs com la ‘Lúdica’ i la ‘Prèvia’.
 
Ràdio Manlleu i la Xarxa de Comunicació Local
 
Durant aquest any l’emissora ha augmentat la seva vinculació amb la Xarxa de Comunicació Local, cada dia s’han pogut escoltar els butlletins de notícies que proporciona l’ens, així com Ràdio Manlleu ha participat en el projecte de ‘Infopodcast’, el qual consisteix a fer un informatiu en 3 minuts en un to distès. També s’ha distribuït el programa ‘L’Eriçó i la Guineu’ a més de 13 ràdios de Catalunya.
 
Aposta pels nous formats

Aquesta temporada s’han consolidat els nous formats audiovisuals i radiofònics com les retransmissions dels partits de l’AEC Manlleu que han acumulat milers de visites al canal de YouTube de Manlleu Mitjans de Comunicació.
A més, també s’han fomentat les coproduccions on predomina la utilització del videopodcast, els programes ‘La Veu de l’Hoquei’ i ‘La Heavy’ s’han fet virals a les xarxes socials i han fet passar molts convidats de renom per l’emissora.
 
La celebració dels 40 anys de Ràdio Manlleu
 
El passat mes de febrer, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, l’emissora municipal de Manlleu va celebrar els 40 anys d’existència amb un acte que es va fer al Teatre Municipal i que va acollir desenes de col·laboradors i antics treballadors de la casa, que es van poder retrobar i explicar les seves històries a la casa. A continuació podeu veure un resum de l’acte dels 40 anys de Ràdio Manlleu.


 
Etiquetes:
Ràdio Manlleu