14 de juliol de 2024
Concurs Manga

Leo Martínez, Oriol García i Júlia Campos, guanyen els premis de Dibuix Manga de Manlleu

A l’edició d’enguany s’han presentat un total de 46 treballs inspirats en la temàtica de vampirs licantrops i caçadors.

ElTer.net 9 de juliol de 2024 a les 10:29
L'acte de lliurament de premis es va fer a Can Puget
El passat diumenge, 7 de juliol, es van lliurar els premis del Concurs de Dibuix Manga de Manlleu que enguany arribava a la seva 19a edició.

El Concurs, organitzat per l’Estudi Tres Llunes i l’Ajuntament de Manlleu amb la Font 23, proposava aquest any la temàtica de vampirs, licantrops i caçadors. S’han presentat un total de 46  treballs inspirats en aquesta temàtica repartits en les tres categories que proposa el premi: categoria A (de 7 a 11 anys), categoria B (de 12 a 17 anys) i categoria C (més de 18 anys).

En la categoria A (de 7 a 11 anys), el dibuix guanyador va ser el de Leo Martínez, seguit de Gorka Bañaguer i Mar Sala. També es va entregar un accèssit a Nadia Úbeda.
En la categoria B (de 12 a 17 anys), va guanyar Oriol García, seguit de Karlin Yuliana i Clàudia Torra. Es va entregar un accèssit a Chen Hao Lin.
Finalment, en la categoria C (a partir de 18 anys), en primer lloc, va quedar Júlia Campos, segon Oleguer Soldevila i tercera Lara Alejandre. Judit Segura va obtenir un accèssit.

Els premiats han aconseguit lots de Manga i Anime, vals de regal, entrades pel Manga Barcelona, material de dibuix i premis en metàl·lic gràcies al suport de Norma Editorial, Planeta Còmic, Escola Joso, Vicens Piera, Kritic còmics, Selecta Vinision, Panini Comics, Miky Way Ediciones i Ficomic.

Des de l’organització es fa una valoració positiva i s’ha agraït la col·laboració de les empreses pel suport rebut en aquesta edició. En el marc de l’acte, la organització ha anunciat que l'any que ve s'incorporarà una nova categoria al Concurs de Dibuix Manga de Manlleu dedicada a la intel·ligència artificial.

 
Etiquetes:
RSS Manlleu.cat, Cultura