14 de juliol de 2024
ASSOCIACIÓ TEATRE CENTRE

'L'estiuet del Sentru', activitats de juliol organitzades pel Teatre Centre

Un concurs de preguntes, una obra de teatre i un matx d'improvisació configuren el cartell de les pròximes setmanes

elter.net 10 de juliol de 2024 a les 09:35
El 19 de juliol, matx d'improvisació a l'Espai Rusiñol | Associació Teatre Centre
L’Associació Teatre Centre anuncia tres activitats per aquest mes de juliol. Aquests actes s’emmarquen en ‘L’estiuet del Sentru’, una programació per a tots els gustos i per “passar una bona estona”.

El pròxim dissabte, 13 de juliol, a partir de les 20.30h al Casal Popular Boira Baixa, es farà un concurs de preguntes, el ‘Pub Quizz’, on cada equip haurà de respondre qüestions relacionades amb la cultura general. També es podrà gaudir d’un sopar. L’entrada és gratuïta.

La segona activitat programada és una obra de teatre de producció pròpia de l’Associació Teatre Centre. ‘Somnium’ és una comèdia que projecta una nova màquina que permet fer realitat els somnis, i després plantejar-se si realment val la pena lluitar per ell. L’entrada serà gratuïta, amb taquilla inversa, i la funció es podrà veure el diumenge 14 de juliol, a les 18h, a l’Espai Rusiñol.

Finalment, el divendres 19 de juliol, a partir de les 20h a l’Espai Rusiñol,
 
Matx d’improvisació’. Dos equips, sobre l’escenari, improvisant sobre un tema i fent passar una bona estona als assistents. També hi haurà sopar de pinxos i el format d’entrada és de taquilla inversa.