24 d'abril de 2024

L’ImpeVic i el Club Patí Vic participen a la 1a Campanya Solidària de l’STIC.CAT

Els diners recollits per l’Associació STIC.CAT aniran a benefici de la Fundació del Banc dels Aliments

El Ter 14 de desembre de 2009 a les 18:55
Alguns dels objectes sortejats
Un estic signat pels jugadors del primer equip d’hoquei del Club Patí Vic, guanyadors de la Supercopa i la Copa del Rei aquest 2009, samarretes del Barça, signades per Xavi Hernández per a l'ocasió, i l'Espanyol, entrades per a espectacles, lots de llibres o un viatge, són alguns dels regals que es van sortejar entre els assistents a l’acte solidari organitzat per l'Associació STIC.CAT.

L'acte es va celebrar el dijous, 10 de desembre, a l’Hotel Porta Marina de Barcelona. Els diners recollits en aquesta primera Campanya Solidària d’STIC.CAT, aniran a benefici de la Fundació del Banc dels Aliments, entitat que destina tota l’ajuda a les famílies amb menys recursos.

L’Ajuntament de Vic, a través de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic), ha estat una de les institucions que ha col·laborat en aquesta primera edició, juntament amb l’Ajuntament de Girona, el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Club Bàsquet DKV, Joventut de Badalona, Atrapalo.com, Edicions La Campana, Infoself, Ara Llibres, Alqueria Editorial, la USAP, el Girona FC, BonArt, Catalonia Today, Els Amics de les Arts, El Club Pativic i el mateix expresident Jordi Pujol.

Trina Milán, va lliurar el guardó dels Blogs Catalunya a Josep Burgaya

Etiquetes:
Societat