26 d'abril de 2024

Torelló organitza la primera edició del Parc de Nadal els dies 22, 23 i 24 de desembre

Els comerços adherits a la campanya regalen entrades gratuïtes per una compra mínima de 20 euros

El Ter 15 de desembre de 2009 a les 19:51
En aquesta primera edició, el Parc de Nadal disposarà de dos espais
El Parc de Nadal, organitzat per l'ajuntament, es concep com un espai de lleure familiar, amb una àmplia oferta d’activitats per gaudir individualment, en grup o en família. L’objectiu és dinamitzar el municipi i promocionar el comerç de Torelló.

En aquesta primera edició, el Parc de Nadal disposarà de dos espais, un a l’interior del pavelló i l’altre al seu exterior. A l’interior del pavelló s’hi faran activitats diverses, algunes de les quals relacionades amb l’eix temàtic escollit que és la cultura dels indis. També es disposarà d’espais de ludoteca, una zona d’esport d’aventura o inflables per als més petits, entre d’altres. A l’exterior del pavelló també es faran activitats com jocs d’orientació o passejades en ponis. També es comptarà amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra o de la Policia Local de Torelló.

L’entrada al Parc de Nadal valrà 5 euros, tot i que es podrà aplicar un descompte de 2 euros a tothom qui lliuri el val que es troba en els desplegables Nadal a Torelló que s’han distribuït a tot el municipi. Finalment, els comerços adherits a la campanya regalen entrades gratuïtes per una compra mínima de 20 euros. Els menors de 2 anys i els adults acompanyants tindran l’entrada gratuïta.
Etiquetes:
Societat