24 d'abril de 2024

Marc Batlle queda tercer a la segona cursa del Campionat d'Espanya de kart cross

En la primera prova de l'estatal el pilot manlleuenc s'havia vist obligat a abandonar

El Ter 29 de maig de 2008 a les 10:28
Marc Batlle en la segona prova del Campionat d'Espanya de kart cross
Aquest passat cap de setmana es va disputar a Lleida la segona prova puntuable del Campionat d’Espanya de Kart Cros. Aquest prova, que s’havia de realitzar el passat cap de setmana del 10 i 11 de maig, va ser suspesa per les condicions climatològiques. El vigent campió d’Espanya, el manlleuenc Marc Batlle hi va participar amb un bon resultat.

Batlle, després de l’abandonament a què es va veure obligat en la primera cursa, va tornar amb ganes a la competició. En els entrenaments, el manlleuenc va quedar cinquè, mentre que va millorar els registres en la primera i segona eliminatòria, quedant segon en ambdues. A la final Marc Batlle va assolir el tercer lloc, fet que li torna a donar esperances de cara a la revalidació del títol. A la prova hi van participar un total de 47 pilots.