24 d'abril de 2024

L’Ajuntament de Vic inaugura una remodelada Oficina Municipal del Remei

S’amplia al segon pis i duplica l’espai actual

El Ter 22 de desembre de 2009 a les 17:45
Imatge de la inaugració d'aquest dimarts
Aquest dimarts al mati, s’ha inaugurat la remodelada Oficina Municipal del Remei que guanya espai, de fet el duplica, i s’estén fins al segon pis. A part d’esponjar els serveis actuals, l’Oficina incorpora el Servei de Mediació, actualment situat al CCRemei-Estadi.

El 22 de desembre de 2007 es va inaugurar l’Oficina Municipal del Remei que comptava amb una planta baixa d’uns 200 m2. Avui, 22 de desembre de 2009, s’han inaugurat les obres que han suposat reconstruir el primer pis del mateix bloc. Aquesta ampliació consta de 220 m2 útils que estan dividits en una recepció; una sala d’espera; 5 despatxos; 1 arxiu; i una plataforma elevadora per a persones amb discapacitat física que permetran accedir de la planta baixa a la primera planta. Les obres es van iniciar el passat mes de setembre. El nou espai anirà destinat a donar serveis de l’àrea d’Afers Socials i Ciutadania, servei de la Guàrdia Urbana, les persones que treballen amb Pla de Barris i els mediadors i agents cívics de l’Ajuntament de Vic.

L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta ampliació. També ha volgut posar de relleu que la voluntat de l’Ajuntament de Vic és facilitar que els ciutadans de tota la geografia vigatana puguin realitzar els tràmits a prop de casa i per això, properament, s’aniran incorporant tramitacions que ara es realitzen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la plaça Major a aquesta Oficina del Municipal del Remei.

Durant el discurs, l’alcalde de Vic, també ha tingut unes paraules pels alumnes de l’Escola Taller que han realitzat les reformes, així com l’arquitecta Carme Vernis. Les obres han tingut el suport de la Diputació de Barcelona.
Etiquetes:
Societat