25 d'abril de 2024

Sant Vicenç de Torelló desvetlla la seva memòria històrica a través de fotografies

S'han seleccionat 200 fotografies per aquesta exposició i s'han agrupat en 12 àmbits diferents

El Ter 26 de gener de 2010 a les 18:35
Una de les 200 imatges que es poden veure a la mostra
Sant Vicenç de Torelló desvetlla la seva memòria històrica a través d’una exposició fotogràfica. La mostra és el fruit de les imatges aportades pels assistents al 1r Taller de fotografia històrica, Desvetllem la memòria de Sant Vicenç que ho organitza l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló conjuntament amb el Museu Industrial del Ter.

Des del passat setembre fins al desembre, més d’una vuitantena de persones van assistir a les 12 sessions dels dimecres a la tarda que s’han celebrat als nuclis de Sant Vicenç, Vila-seca i Borgonyà.

S’han documentat unes 200 fotografies, xifra que demostra l’interès que els veïns de Sant Vicenç tenen per recordar el passat del municipi. D’aquestes fotografies se n’han seleccionat un centenar per aquesta exposició agrupades en 12 àmbits diferents: celebracions, ensenyament, esport, família, amics, indrets, oci, panoràmiques, personatges, quotidianitat, retrats i treball.

L’acte d’inauguració va tenir lloc aquest passat divendres. La mostra es pot veure a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló. Posteriorment la mostra es podrà veure durant les festes majors de Vila-seca i a Borgonyà.

Una de les 200 imatges que es poden veure a la mostra

Etiquetes:
Cultura