27 d'abril de 2024

Pere Solà presenta el Pla director urbanístic de les colònies dels rius Ter i Freser

El seu àmbit geogràfic s’associa a una activitat industrial que conté valors estètics i culturals molt importants

El Ter 25 de febrer de 2010 a les 18:17
Imatge de l'acte de presentació
El Pla director urbanístic afecta un total de 10 municipis de la comarca d’Osona que en el seu territori municipal hi ha una o més colònies industrials i fàbriques de riu. El director general d’Urbanisme Pere Solà ha presentat oficialment aquest pla al Consell Comarcal d’Osona i davant una quarantena d’alcaldes i d’altres assistents.

La documentació relativa al projecte de la Direcció General d’Urbanisme de dinamitzar les colònies dels rius, actualment en fase d’informació pública, està a disposició dels ajuntaments afectats, els quals disposen d’un termini per presentar al·legacions.

El Pla té com a objectiu consolidar les colònies industrials com a espais de residència, d’activitat productiva i turística i de preservació de la memòria històrica. El seu àmbit geogràfic s’associa a una activitat industrial que conté valors estètics i culturals molt importants. A més de preservar el seu patrimoni, es pretén afavorir-ne el desenvolupament econòmic local i promoure’l educativament.

El Consell Comarcal es posa a disposició dels ajuntaments de la comarca per assessorar, si cal, en qualsevol tràmit a dur a terme.
Etiquetes:
Societat