26 d'abril de 2024

Enxampen un home amb material elèctric sostret d'una obra de Vic

L'home va emportar-se quatre peces d'una longitud total de 25 metres

El Ter 3 de març de 2010 a les 11:51
La Guàrdia Urbana de Vic ha instruït diligències judicials a un home de 32 anys a qui s'acusa de robar fil elèctric d'una obra. Segons han explicat fonts policials tot i que el valor del material elèctric sostret és 'mínim' la reparació del dany serà 'car'.

El fet que el material fos sostret de grans bobines amb molta longitud de cable requerirà, segons el responsable de l'obra, unes peces per unir els diferents trossos. El cos va rebre un avís alertant que hi havia una persona emportant-se fil elèctric. L'home va ser localitzat posteriorment per agents del cos policial. El valor dels danys causats es situa entre 1000 i 1500 euros.

L'home va emportar-se quatre peces d'una longitud total de 25 metres. Aquest material és per mànegues d'alta tensió. Els fets van passar a la zona del Pont del Bruger. Quan es va rebre l'avís, els agents van pentinar la zona fins que van localitzar un cotxe de la marca Fiat on s'hi va trobar el material. El detingut de 32 anys se li han intruït diligències judicials per un presumpte delicte de danys.
Etiquetes:
Societat