27 d'abril de 2024

Una xerrada d’Eloi Cordomí tanca la tercera edició de la fira PICA de Sant Bartomeu

Com a novetat d’aquesta edició va destacar un tast d’aigües o la participació d’un municipi convidat

El Ter 8 de març de 2010 a les 12:47
La fira PICA va registrar una bona afluència de visitants
Al llarg de tota la setmana hi va haver activitats tot i que les més lúdiques es van concentrar el cap de setmana, sobretot al llarg d’ahir diumenge. La fira, que ja fa tres anys que està dedicada a promoure un nova cultura de l’aigua, compta amb cada vegada més difusió i més participació.

Segons Jacint Camps, regidor de fires de Sant Bartomeu, la intenció que és que la fira vagi creixent i es vagi consolidant.

Durant tota la setmana passada els alumnes de les escoles van fer diverses activitats sobre com estalviar aigua. Com a novetat d’aquesta edició va destacar un tast d’aigües o la participació d’un municipi convidat, en aquest cas va ser Prat del Comte. La fira també va comptar amb unes jornades tècniques. El diumenge va ser el dia més activitat. Camps destacava que la fira està oberta a la participació d’empreses del poble però també de tota la comarca.

La fira també va comptar amb dues exposicions, per una banda les imatges participants al concurs de fotografia i per l’altra una mostra de labors elaborada per les dones de Sant Bartomeu.

Una imatge de les activitats de la fira

Un dels estands col·locats a la fira

L'espai ocupat per l'Ajuntament de Sant Bartomeu a la fira

Els infants van poder gaudir d'activitats lúdiques

Etiquetes: