25 d'abril de 2024

ERC de Torelló presenta al·legacions al projecte de la Plaça Nova

ERC demana un estudi d'impacte, que doni compte dels efectes que les obres tindran

El Ter 11 de març de 2010 a les 19:32
Imatge de la Plaça Nova de Torelló
El Grup Municipal d’Esquerra Torelló ha presentat diverses al·legacions al projecte de la nova Plaça Nova. Aquestes giren a l’entorn de la seguretat, l’accessibilitat, els costos i la previsió de futur. La primera gira a l’entorn dels 10 llums que s’instal·laran al terra.

Posa damunt de la taula la perillositat d’instal·lar peces molt grans de vidre al terra en un espai de molta activitat. ERC també lamenta el cost d’aquesta instal·lació.

Una altra al·legació demana que s’habituï elements que la facin accessible als invidents, així com eliminar totes les barreres arquitectòniques. També hi ha una al·legació que demana una previsió d’espais amb visió de futur per tenir la possibilitat de poder actuar sense haver de fer grans obres ni reorganitzar la plaça. També es demana que es contempli la instal·lació de TIC, en especial la col.locació d’emissors WI-FI per a la connexió al guifi que hi ha al poble. ERC considera que aquest projecte convertirà la plaça "més important del poble en una plaça grisa, sense color ni forma".

Finalment, ERC demana un estudi d'impacte, que doni compte dels efectes que les obres tindran sobre els negocis i la vida dels veïns. Els republicans ja no havien donat suport a l’aprovació inicial del projecte.
Etiquetes:
Societat