24 d'abril de 2024

Sant Quirze es queixa per la falta de resposta de la Diputació en l'afer del pont sobre el riu Ter

Un any després d'haver reunit 800 signatures reclamant millores pel pont, encara no se'ls hi ha dit res de res

El Ter 13 de març de 2010 a les 14:33
Vista del Pont sobre el Ter de Sant Quirze de Besora
Els veïns de Sant Quirze de Besora que exigeixen millores al pont sobre el riu Ter i es queixen que la Diputació de Barcelona no contesta la seva petició.

Els impulsors d'una iniciativa, encapçalats per la regidora de CiU i cap de l'oposició, Rosa Vestit i l'exalcalde convergent, Joaquim Bosch, reclamen una resposta per part de l’ens titular del pont. Vestit, diu que un any després de la campanya que van recollir 800 signatures per demanar millores de seguretat del pont de la Diputació no els ha dit res de res.

Els promotors de la iniciativa recorden que aquest no és un punt evitable perquè els veïns han de passar constantment 'd'una banda a l'altre' ja que hi ha diferents serveis municipals a cada una de les bandes del pont. Vestit recorda és habitual que hi hagi accidents entre vehicles i persones.

Actualment s'ha planificat un futur segon pont que ha d'unir les dues bandes del riu. Per Vestit tot i ser necessari, no soluciona la problemàtica de l'actual pont ja que està concebut com una variant i no solucionarà la comunicació 'interna' entre les parts del poble que queden separades pel riu.
Etiquetes:
Política Municipal