25 d'abril de 2024

El Voltreganès engega un pla per educar mitjançant l'esport

Aquest dimarts es va començar a fer una enquesta als delegats i entrenadors

El Ter 17 de març de 2010 a les 13:49
Una imatge de l'escola del Club Patí Voltregà, que participa en la iniciativa
Els clubs esportius del Voltreganès han posat en marxa un projecte que pretén educar en valors a través de la pràctica esportiva. Les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit s’han adherit a un dels plans que promou la Diputació i hi ha implicat les entitats del territori que treballen amb l’esport de base.

Sergi Vilamala, alcalde de les Masies, explica que una peça clau del programa és l’acció que farà Pere Alastrue, un psicòleg esportiu que conduirà el procés, a través de tallers i xerrades.

El projecte pretén impulsar valors com la solidaritat, el joc net, o l’amistat. No només entre els infants, sinó que s’hi involucren els presidents dels clubs, coordinadors, entrenadors i monitors i també els pares i mares.

El pla vol aconseguir que l’activitat física sigui una eina educativa, a més de recreativa i competitiva. Després d’haver presentat el projecte a les entitats i clubs de futbol, bàsquet i hoquei, aquest dimarts es va començar a fer una enquesta als delegats i entrenadors, per donar un pas més en la iniciativa.
Etiquetes:
Esports