26 d'abril de 2024

Més d'un centenar de persones participen en la primera jornada del Projecte Trobem-nos que conduirà Òmnium d'Osona

L'acte d'Òmnium Cultural d'aquest diumenge estarà compàrtit amb l’Associació de subsaharians d’Osona

El Ter 20 de març de 2010 a les 14:39
Les quatre jornades de Trobem-nos s'allargaran fins a principis de juny
Els 120 inscrits participaran aquest diumenge en la primera jornada del Projecte de cohesió Trobem-nos que anirà a càrrec d'Òmnium Cultural Osona que ha estat convidada pel la Coordinadora d’Associacions d’Immigrants de Vic. L’acte es farà a L’ateneu La Central de Vic, seu d’Òmnium, amb l’ACSAO, l’Associació de subsaharians d’Osona.

Xevi Rovira, tècnic d’Òmnium, explica que l’objectiu es fer coincidir entitats arrelades al territori amb les recentment formades. Les activitats començaran a les 12 del migdia amb una xerrada informativa sobre la identitat, les tradicions i els costums catalans, a càrrec de Pep Comeres, soci d’Òmnium i professor de català. Posteriorment es farà una calçotada i un segon plat a base de carn i arròs anomenat Thiebu Yab. Després es practicaran les bitlles catalanes amb un taller a càrrec de Vic Bitlles.

La propera jornada del Projecte Trobem-nos, que impulsa l’àrea de Ciutadania de l’Ajuntament de Vic, es farà el 18 d’abril a càrrec del Centre Cultural Amigos del Sur. Les següents les faran la Unió Excursionista de Vic, el 22 de maig, i els Sagals d’Osona el 6 de juny.
Etiquetes:
Societat