25 d'abril de 2024

El polígon la Ronda de Gurb tindrà més usos, parcel·les subdividides i naus més altes

Entre d'altres, permetrà que en aquesta zona s'hi puguin instal·lar activitats com laboratoris farmacèutics o activitats

El Ter 8 d'abril de 2010 a les 11:14
Pere Solà, director general d'Urbanisme a les Comarques Centrals, aquest dimecres
La Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central va aprovar aquest dimecres des de Vic una modificació del pla urbanístic del sector 2 la Ronda de Gurb. La modificació, segons el director general d’Urbanisme, Pere Solà, 'eixampla' els usos permesos.

Ara, entre d'altres, permetrà que en aquesta zona s'hi puguin instal·lar activitats com laboratoris farmacèutics o activitats d'ús recreatiu. Una altra de les peticions fetes per l’Ajuntament de Gurb que la comissió ha acceptat és dividir les actuals parcel·les o ampliar l'alçada màxima permesa, tres metres més del previst. El criteri de la comissió d’Urbanisme va ser que augmentar l’alçada d’aquests edificis no seria perjudicial per l’entorn, ja que no queda tapada la vista del turó de Prixana.

Fonts de la comissió han admès que l'ampliació d'usos respon a la dificultat per poder trobar activitats que es vulguin instal·lar en aquests terrenys en època de crisi. El sector La Guàrdia, ja en execució, s’està fent sobre l’eix transversal, la C-25.