24 d'abril de 2024

'La Rella' celebra deu anys amb 250 exemplars a l'esquena

Actualment la revista està aixoplugada per l'entitat Solc, tot i que funciona de manera 'totalment autònoma'

El Ter 23 d'abril de 2010 a les 17:50
Aleix Cardona, un dels pares de la pulicació, amb un exemplar a les mans
'La rella', la publicació escrita periòdica del Lluçanès, celebra deu anys amb la publicació del número 250. La seva proposta informativa està 'absolutament consolidada' i ara treballa per garantir-se la 'solidesa econòmica' que en garanteixi la continuïtat, segons Aleix Cardona, membre de l'equip de la publicació.

El fet de ser gratuïta ha facilitat 'l'entrada' de la revista a les llars del Lluçanès i, paral.lelament, el nombre d'anunciants també ha tingut un creixement 'continuat'. Aquest gratuït quinzenal es reparteix en 90 punts dels tretze municipis. De cada número se'n reparteixen 3.500 exemplars. Aleix Cardona, explica perquè va néixer la revista.

Els responsables de 'La rella' consideren, per ara, el paper 'com a irrenunciable'. Tot i això també han fet el salt al digital. Actualment són els responsables de l'edició local de 'Vilaweb'. Actualment la revista està aixoplugada per l'entitat Solc, tot i que funciona de manera 'totalment autònoma'. Un dels propers passos per a la seva consolidació passa per constituir una cooperativa de treball que garanteixi la 'consolidació' dels tres llocs de treball parcials que actualment té l'equip de la revista, que compte amb diversos col.laboradors.

En un futur no descarten poder acabar convertint la publicació en un gratuït setmanal. Tot i això, la proposta va més a llarg termini perquè 'La rella' també pateix aquesta crisi 'real i emocional'.

Exemplars de la Rella

Etiquetes:
Cultura