25 d'abril de 2024

Un equip del Voltreganès participarà a la Titan Desert 2010

L’equip Provetsa estarà integrat per Gerard Campdelacreu, Marc Rovira, Carles Sanchez i Roger Serra

El Ter 27 d'abril de 2010 a les 10:40
Imatge de l'equip participant
La prova ciclista es disputarà del 3 al 7 de maig al desert del Marroc. Es tracta d’una competició que es considera una de les maratons més importants del món en la disciplina de bicicleta de muntanya. L’equip Provetsa estarà integrat per Gerard Campdelacreu, Marc Rovira, Carles Sanchez i Roger Serra.

La Titan Desert 2010 tindrà un recorregut de gairebé 500 quilòmetres pel desert marroquí, dividit en cinc etapes d’uns 100 quilòmetres cadascuna. L’organització obliga als participants a portar a sobre només el líquid.

En aquesta cinquena edició, la prova registrarà un rècord d’inscripció, amb més de 330 corredors de 20 nacionalitats diferents. El punt de sortida serà a Erfoud i l’arribada s’estableix a Ouarzazate, de manera que els participants hauran de superar la calor, la pols, les dunes i les muntanyes de la serralada de l’Atles. Un altre de les complicacions a tenir en compte és la formació de llagues. L'equip marxarà aquest diumenge cap a terres marroquines per començar a disputar la prova el dilluns dia 3 de maig.

La participació a la Titan Desert significarà el debut en una prova d’aquestes característiques d’aquest grup d’esportistes, que tenen algunes experiències en competició amateur a nivell català. L’equip està patrocinat per l’empresa osonenca Provetsa. També compta amb el suport d’altres empreses de la comarca d’Osona. A la prova també hi haurà altres equips osonencs com el Fitness Vic o el Club Ciclista Manlleuenc, entre d’altres.
Etiquetes:
Esports