27 d'abril de 2024

Diumenge arriba la 19a edició de la Pedalada Popular BTT Cases Noves

l recorregut d’enguany transcorrerà per camins boscosos, principalment de les Guilleries

El Ter 5 de maig de 2010 a les 13:42
Un fragment del cartell promocional de la prova
El proper diumenge 9 de maig se celebrarà la veterana prova, entre Les Masies de Roda i Roda de Ter. La sortida es donarà a partir de 2/4 de 9 del matí i hi haurà dos traçats dividits segons la durada i la dificultat, amb circuits de 21 i 48 quilòmetres, respectivament.

Miquel Canal, de l’organització, explica que s’esperen entre 200 i 250 ciclistes, sempre que el temps acompanyi. Com és habitual, es renova el seu recorregut. Hi haurà les dues rutes, una de més fàcil i l’altra, més exigent. Segons Canal, la ruta llarga s’ha anat endurint a mesura que també ha pujat el nivell dels participants, any rere any. El recorregut d’enguany transcorrerà per camins boscosos, principalment de les Guilleries, amb paisatges que en opinió dels organitzadors valen molt la pena.

Com és habitual, es sortejaran diversos equipaments entre els assistents. Una de les novetats d’enguany és el detall que els esmorzars de les dues rutes no coincidiran. Qui faci el recorregut curt, esmorzarà a l’arribada, mentre que els de la versió llarga ho faran a Vilanova de Sau. Les inscripcions per la BTT de les Cases Noves es poden fer en diversos establiments, la majoria de caire esportiu, de Roda, Manlleu, Vic i Centelles, o bé diumenge al matí a primera hora.
Etiquetes:
Esports