25 d'abril de 2024

Gepork-SGP Grup inverteix més d'un milió en doblar la superfície de la seva línia de distribució veterinària

El projecte d'ampliació s'havia encallat per la dificultat d'obtenir l'autorització municipal per ampliar la superfície

El Ter 19 de maig de 2010 a les 19:23
Vista del futur magatzem de distribució que entrarà en funcionament el proper mes de juny
Gepork-SGP Grup enllesteix les obres que li permetran doblar els magatzems de l'àrea de distribució. El creixement es fa amb la construcció d'una nova nau de 1.000 metres quadrats a les instal·lacions de la finca El Macià de Les Masies de Roda. L'empresa ha fet una inversió superior al milió d'euros.

El director general d'aquesta empresa especialitzada en serveis integrals de l'àmbit veterinari, Josep Puigdollers, diu que el projecte acaba amb 'l'angoixa' de la falta d'espai. Aquesta nau incorpora 'tecnologies més eficients' que permeten donar un servei 'més àgil'.

El projecte d'ampliació s'havia encallat per la dificultat d'obtenir l'autorització municipal per ampliar la superfície. Gepork-SGP Grup va tancar l'any 2009 amb una facturació de 43 milions d'euros.

Després de quatre anys de negociacions i tramitació ara s'ha desencallat un creixement que podria entrar en funcionament en menys d'un mes. Puigdollers admet que els responsables de l'àrea de distribució li asseguren que la nova nau era suficient quan es va començar a planificar ara fa quatre anys però que quedarà petita amb els serveis i referències actuals de l'empresa.

Gepork-SGP Grup és una empresa nascuda ara fa 31 anys. En la seva etapa inicial la seva activitat es va centrar en introduir a l'Estat espanyol, des d'Anglaterra, la inseminació artificial i la millora de la genètica al sector porcí. La seva activitat es va ampliar posteriorment a la distribució veterinària, primer als animals de producció i posteriorment a animals domèstics. Anys després, Gepork-SGP Grup va fer creixer el seu negoci entrant en la distribució i serveis a clíniques veterinàries. El grup va obrir una nova línia de negoci fa cinc anys dedicada a la bioseguretat animal.
Etiquetes:
Economia i empresa