24 d'abril de 2024

Els Hostalets de Balenyà es reivindica com a capital de la cervesa

Hi haurà 9 estands de productors cervesers artesans vinguts d’Osona i d’arreu de Catalunya

El Ter 28 de maig de 2010 a les 14:16
Un fragment del cartell que promociona la fira
El Consell de Joventut Joenacc de Els Hostalets de Balenyà ha organitzat aquest cap de setmana, 28, 29 i 30 de maig, una fira en la qual la protagonista serà la cervesa.

Al llarg de tres dies s’han programat diverses activitats amb la intenció de reivindicar el valor cultural de la cervesa i donarà a conèixer els productes bàsics per elaborar-la.

Josep Hueso, membre de l’organització, comenta que les activitats comencen divendres a la tarda amb l’obertura de la fira i un concert. El dissabte serà el torn d’un esmorzar popular, un espectacle de màgia i un de titelles, un curs d’elaboració de cerveses o un concert de Cesk Freixes. El diumenge serà el torn d’una conferència i un dinar popular. Al llarg de tot el cap de setmana hi haurà diversos estants de productors cervesers, càrnies, formatgers i flequers. Hi haurà 9 estands de productors cervesers artesans vinguts d’Osona i d’arreu de Catalunya.

Totes les activitats tindran llocs a la plaça Josep Espona de Els Hostalets de Balenyà excepte els concerts que es faran al rockòdrom.
Etiquetes: