25 d'abril de 2024

Un camp de treball reuneix 25 voluntaris d'arreu del món al Festival Internacional de Música de Cantonigròs

El voluntaris tenen entre 18 i 30 anys i provenen majoritàriament de països europeus

El Ter 13 de juliol de 2010 a les 10:46
Imatge del camp del 2009
Els voluntaris ja hi estan treballant des del passat dijous en grups fent tasques de suport a l’organització d’adequació d’espais i de logística. El camp de treball està organitzat per la Fundació Escolta Josep Carol i Escoltes Catalans.

El voluntaris tenen entre 18 i 30 anys i provenen majoritàriament de països europeus com Anglaterra, França o Alemanya però també d’arreu del món. Hi ha participants de Corea del sud, Mèxic, Taiwan, Turquia o Polònia. Segons Miquel Torras, coordinador tècnic del grup, els joves venen motivats "per la tasca de voluntariat" però també pel fet de poder viatjar de forma alternativa. Destaca que els participants estan molt contents per la relació que s’estableix sobretot amb la gent de Cantonigròs.

Fins dijous faran tasques de muntatge, durant el festival suport a l’organització i durant els dies posteriors ajudaran a desmuntar totes les estructures. Durant aquests dies també han fet algunes sortides per l’entorn de Cantonigròs, com la Foradada o el Santuari de Cabrera.

L’allotjament es duu a terme en tendes de campanya situades a la zona d’acampada a prop del festival. Aquest camp de treball ja fa més de deu anys que es fa amb la col·laboració de diferents institucions, com la pròpia associació organitzadora del festival o el Consell Comarcal d’Osona.
Etiquetes:
Societat