25 d'abril de 2024

Sant Miquel de Balenyà celebra una Festa Major de nou dies amb diversos actes nous

També cal destacar que a partir d’avui dilluns i fins diumenge s’han programat activitats infantils cada dia

El Ter 19 de juliol de 2010 a les 18:00
Els actes van començar aquest passat cap de setmana
Sant Miquel de Balenyà ja va encetar aquest passat cap de setmana els actes de la festa major. Una festa major que enguany tindrà dos dies més d’activitats. D’entre els actes nous destaquen dues nits de concerts per als joves, un campionat de pòquer o la recuperació del ball de confeti, entre d’altres.

També cal destacar que a partir d’avui dilluns i fins diumenge s’han programat activitats infantils cada dia. El cap de setmana va arrencar amb una tarda de futbol, concerts, un concurs de pòquer o una exhibició de la Unitat Canina de Rescat. Fins divendres, a més de les activitats infantils, també hi haurà monòlegs, una desfilada de moda, havaneres, un torneig de futbol, cinema a la fresca o una segona nit de concerts amb les actuacions de Miquel de Roig i Moonlight Grup. A més cada dia hi haurà obert el Xiringuito.

El dissabte serà el torn, entre d’altres, del concert de festa major amb la Cobla Cadaqués, el sopar i el ball de confeti. El diumenge hi haurà una despertada general, xocolatada, l’escalada al campanar i baixada amb tirolina, tallers o un quina. Tancarà la festa major una nit d’humor amb Reeugenio.

Més imatges de les activitats

Concert de Boys Damm

Més imatges de les activitats

Etiquetes: