23 d'abril de 2024

Comença la Festa Major d'Olost amb Els Amics de les Arts com a cap de cartell

El pregó el protagonitzarà la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals

El Ter 6 d'agost de 2010 a les 18:50
Cartell de la Festa Major d'Olost 2010
La 13a Caminada Nocturna i la xocolatada donaran el tret de sortida a la Festa Major d’Olost que comença el dissabte 7 d'agost. El programa d’aquest any presenta un seguit d’activitats variades i dirigides a totes les edats. Tindrà alguns moments destacats com podria ser l’actuació del conegut grup de música català els Amics de les Arts, que actuaran el dijous de la setmana que ve.

Les activitats d’aquest cap de setmana estan encapçalades, a més de la caminada, per la 18a edició de les 6 hores de natació. La prova està oberta a tot el públic, sense distinció d’edats ni sexes. D’altra banda, el pregó el durà a terme dissabte de la setmana que ve una de les protagonistes nacionals d’aquestes últimes setmanes; la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals. Tot el programa de la Festa Major, segons Salvans, ha estat elaborat mesurant les inversions.
Les celebracions de la Festa Major d’Olost s’allargaran fins el dilluns 16 d’agost i es tancaran amb la tradicional missa dels difunts i l’exposició de nines elaborada per Marina Solé.
Etiquetes: