25 d'abril de 2024

El Finques Centelles prepara el 3er torneig Nacional Vila de Centelles

El dia 28 es disputaran les semifinals del torneig i a l'endemà, la final i el partit pel tercer lloc

El Ter 10 d'agost de 2010 a les 13:58
Imatge dels escuts dels equips que participaran al torneig de futbol sala de Centelles
El club osonenc de futbol sala Finques Centelles ha donat a conèixer aquest dilluns els equips que visitaran el municipi per disputar el torneig femení Nacional Vila de Centelles que organitza cada agost coincidint per la festa major centellenca. Aquest esdeveniment esportiu arriba enguany a la tercera edició i es disputarà el cap de setmana del 28 i 29 d’agost.

El torneig enfrontarà el Finques Centelles, de la Divisió de Plata femenina, amb tres equips de la màxima categoria estatal, la Divisió d’Honor Espanyola: l’Orvina, el Construccions Queralt Gironella, i el Móstoles Cospusa.

El dia 28 es disputaran les semifinals del torneig entre el Centelles i l’Orvina i entre el Gironella i el Móstoles, i a l’endemà, la final i el partit pel tercer lloc. Les darreres edicions del Torneig Vila de Centelles han tingut bona afluència de públic i han portat equips destacats de les categories superiors. Segons Cristina Naranjo, coordinadora de la secció femenina del Finques Centelles, es convida a equips de qualitat perquè el torneig mostri el bon nivell de la categoria femenina d’aquest esport.

L’equip femení del Finques Centelles va acabar la temporada passada en segona posició a la Divisió de Plata. El Centelles ha fet alguns reforços aquest estiu de cara a la propera temporada, quan esperen aconseguir el campionat i entrar a la promoció d’ascens.
Etiquetes:
Esports