24 d'abril de 2024

Lluçà comença la segona fase de treballs per a la millora d’espais públics

L’alcaldessa de Lluçà ha expressat la seva satisfacció amb l’empresa constructora

El Ter 17 d'agost de 2010 a les 18:29
Vista del municipi de Lluçà
Lluçà ha començat la segona fase d'obres per la millora d’espais públics. L’actuació s’enllaça amb una primera fase de treballs que van començar al mes de juliol i que ja han servit per asfaltar i millorar l’estat d’alguns carrers i espais del poble. En aquest segon període d’intervencions, s’adequarà l’aparcament de darrere de l’església de Santa Eulàlia.

Segons Eva Boixadé, alcaldessa de Lluçà, també s’aprofitarà per refer la plaça de l’Ajuntament, que és molt necessari, i millorar el passeig de l’escola. Els treballs es financen amb l’anomenat Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC) i estan pressupostats en uns 200.000 euros. Per tant, l’aportació econòmica de l’Ajuntament serà testimonial. En aquest sentit, Boixadé explica que encara no s’han rebut els diners del PUOSC, encara que des del consistori s’han mostrat segurs que els diners arribaran sense problemes.

A més, l’alcaldessa de Lluçà ha expressat la seva satisfacció amb l’empresa constructora, ja que ha complert amb els objectius i els terminis de la primera fase d’obres. Pel que fa a aquest segon període de treballs en la millora d’espais públics, es preveu que acabi a principis de setembre.
Etiquetes: