24 d'abril de 2024

Josep Jufré encara la Vuelta amb ganes de guanyar alguna de les etapes

La ronda ciclista començarà dissabte, 28 d'agost, a Sevilla

El Ter 26 d'agost de 2010 a les 14:25
Josep Jufré al Giro d'Itàlia
La Vuelta a España tindrà un corredor osonenc. Josep Jufré, el ciclista de Santa Eulàlia de Riuprimer, està fent els entrenaments previs amb el seu equip, l’Astana. Segons ha explicat a elter.net, l’estratègia més viable del conjunt és mirar de guanyar etapes.

Jufré explica que està en un bon moment de forma i que confia ser present en les escapades o fins i tot guanyar alguna de les etapes, i millorar encara més els bons resultats que va obtenir a la Vuelta de Múrcia, quan va ser líder i va obtenir un tercer lloc a l’etapa reina. En canvi, la seva presència al Tour no va ser possible, ja que l’Astana ja comptava "amb corredors de molt nivell que eren fixos". El de Santa Eulàlia sí que va córrer el Giro d’Itàlia, i ara, un cop descansat i en bones condicions físiques, afronta amb ganes la Volta a Espanya.

Jufré correrà amb quatre catalans experimentats més (Xavi Tondo, Xavier Florencio, Joan Antoni Flecha, i Joaquim Rodríguez) i un novell, Òscar Pujol, que farà per primera vegada una gran volta per etapes. La ronda ciclista començarà dissabte, 28 d'agost, a Sevilla i passarà per Catalunya en tres etapes.
Etiquetes:
Esports