25 d'abril de 2024

La Vinguiquitaja enceta la Festa Major de Centelles

Un dels canvis és la supressió de la Festa Menor per el Fes-te la teva

El Ter 27 d'agost de 2010 a les 13:36
Cartell de la Festa Major 2010
Els concerts i actes per als més joves van tornar a allargar-se fins a la matinada i van reunir un nombrós públic. Avui divendres, amb el pregó de Lourdes Toneu es dóna oficialment per inaugurada la festa. Entre altres propostes, l’atapeït cap de setmana inclou teatre, més concerts, la tómbola solidària, la baixada de carretons o la típica festa caribenya.

Un de les novetats d’aquesta edició és el trasllat de les activitats nocturnes a la Riera Blanca. D’entre el programa també destaquen alguns actes nous com una gimcana jove amb diverses proves o el Festelateva. També es recuperen els jocs d’aigua que tindran lloc el dilluns a la tarda. Un dels canvis és la supressió de la Festa Menor per el Festelateva.

També hi haurà la presentació de la colla de diables dels Cabrons i les Bruixes de Centelles que s’estrenaran amb un correfoc el dissabte que anirà des de la Plaça Major fins a la Riera Blanca. En total una cinquantena d’actes conformen el cartell d’aquesta Festa Major que ha eliminat el castell de focs per poder mantenir la resta d’activitats.
Etiquetes: