27 d'abril de 2024

La 2a Duatló de Sant Feliu Sasserra enceta el calendari de duatlons de Terra Endins

Les proves acabaran el 13 de març Centelles

El Ter 31 d'agost de 2010 a les 16:13
Imatge de la passada edició
La segona edició de la Duatló de Sant Feliu Sasserra, que tindrà lloc el dia 5 de setembre, és la primera cita dins del nou calendari de duatlons de Terra Endins. La iniciativa, amb el suport logístic i econòmic del Consell Comarcal d’Osona, ja ha presentat els detalls de la tercera edició del circuit independent de Duatlons de muntanya de la Catalunya interior Terra Endins.

Una altra de les novetats serà la duatló de Taradell, que també s’ha incorporat fins a arribar a les 10 proves. Enguany s’ha apostat per consolidar una imatge de marca perquè totes les proves tinguin distintius que les unifiqui.

Les proves acabaran el 13 de març Centelles i el perfil de participants és molt variat, i de totes les franges d’edat. Segons de la Móra, cada vegada els triatlons i duatlons atreuen més participants. Com és habitual, per als que completin el circuit sencer hi haurà premis especials. L’any passat van ser les 19 persones que van completar les 8 proves de què constava el circuit. Enguany, per a la primera prova, les inscripcions estaran obertes fins el dijous dia 2 o bé fins a exhaurir les 200 places.
Etiquetes:
Esports